Medialle

Kingi Oy on korroosiokestävien rakennustuotteiden suomalainen innovaattori. Sen kruununjalokivi on patentoitu kolmikerrospinnoitettu KINGI® kateruuvi, joka on avainlipputuote. KINGI® kateruuvi on markkinoiden parhaiden teräskatteiden elinikäinen kiinnike.

TIEDOTE: Kingi haluaa kotimaan katot kuntoon ennen vientiä

Kotimainen kateruuvivalmistaja Kingi Oy on porautumassa suurille vientimarkkinoilleen suunniteltua aikaisemmin. Kotimaan tarpeeseen halutaan kuitenkin varata riittävä kapasiteetti.

Tiedote: Lataa (.pdf)
Kuvat: Lataa (.zip 8,0 MB)

 

TIEDOTE: Kotimainen toimija uudistaa peltikattojen kiinnityksen

Kingi Oy on kehittänyt kateruuvin, jonka korroosiokestävyys on yhtä hyvä kuin kattopelleillä. Kestävyys perustuu ruuvin patentoituun kolmikerrospinnoitukseen ja innovatiiviseen, mallisuojattuun kannan muotoon. KINGI® kateruuvi on myös hinnoiteltu siten, että siitä tulisi koko kansan peltikattojen kateruuvi.

Tiedote: Lataa (.pdf)
Kuvat: Lataa (.zip 20,8 MB)

Kateruuvitesti Vertailukuva

TIEDOTE: Peltikattojen asennusruuveja ei tarvitse enää vaihtaa

HAMK:n ohutlevykeskus testasi maaliskuussa kahdeksan Suomessa yleisesti myytävän kateruuvin korroosiokestävyyttä. Testin tarkoituksena oli tutkia miten eri ruuvit kestävät katolla kaupunki- ja teollisuusilmastossa, ja miten uusi tulokasruuvi pärjää vanhoja konkareita vastaan. Joko loppuu ruuvien kallis vaihtotarve?

Tiedote: Lataa (.pdf)
Kuvat: Lataa (.zip 27,7 MB)

KINGI® logo sloganilla

Netti: Lataa (.png, RGB)
Printti: Lataa (.pdf, CMYK)

KINGI® logo

Netti: Lataa (.png, RGB)
Printti: Lataa (.pdf, CMYK)

KINGI® tuotekuva

Netti: Lataa (.jpg, 36 kB)
Printti: Lataa (.jpg, 627 kB)

KINGI® materiaalipaketti

Materiaalipaketti sisältää KINGI® brändikirjan, valtuutetun jälleenmyyjän sinetin, KINGI® logon printtiin ja nettiin sekä KINGI® kateruuvin tuotekuvan.

Lataa materiaalipaketti

Onko sinulla kysyttävää?

Yhteystiedot