Referenssit

KINGI® kateruuveja käyttävät ja suosittelevat vastuulliset alan ammattilaiset, joiden tavoitteena on asentaa peltikatto niin, että kiinnitys kestää koko katon eliniän. Lue tästä, mitä mieltä he ovat Kingistä.

 

Kingin valtuutetut jälleenmyyjät esittelyssä

Suomen Elementtikatto Oy

“Uutena konseptina erotumme nopeudella, mutta vahvuutemme on ennen kaikkea korkea laatu. Teemme kattoelementtimme kuivissa sisätiloissa ja käytämme vain markkinoiden parhaita materiaaleja. Siksi valitsimme kateruuviksi itseoikeutetusti Kingin.”

- Eino Lehtimäki

Asomet Ulkoremontit Oy

"KINGI® kateruuvi tekee takuustamme markkinoiden lyömättömimmän - nyt asiakkaamme saavat kirjallisen takuun myös kateruuveille.”

- Henri Sorvari

Domesta

“Asuntoon sijoittaminen on monen ihmisen elämän suurimpia sijoituksia. Meidän tehtävämme on varmistaa, että tämä sijoitus säilyy ja sen arvo nousee. Monelle asunto on myös koti, ja koti tärkein paikka maailmassa."

- Kyösti Lehtola

Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu Oy

“Meille ei ole yhdentekevää mitä ruuveja peltikaton kiinnityksessä käytämme, sillä asiakastyytyväisyys ja laatujälki ovat meille tärkeitä. Sen vuoksi valitsimme vuosisopimusasiakkuuden, joka takaa meille KINGI® kateruuvien saatavuuden.”

- Pekka Taskila

Sunkatot Oy

"KINGI® kateruuvia tulee kohta käyttämään kaikki ja siksi halusimme olla ensimmäisten joukossa varmistamassa vuosisopimuksella ruuvien saatavuuden."

- Petteri Olli

Peltisepänliike Arto Turja Oy

”Arvostamme laatua ja kotimaisuutta ja siksi teemme yhteistyötä vain alan parhaiden yritysten kanssa. KINGI® kateruuvit toimivat peltitöissä lupausten mukaisesti.”

- Arto Turja

Hämeen Laaturemontti Oy

"Voimme rehellisesti todeta, että KINGI® kateruuvin asennettavuus on ylivoimainen. Yhteistyö Kingin kanssa on osoittanut, että suomalaista laatua tehdään sydämellä ja täsmällisyydellä.”

- Kimmo Riihimäki

Eliittikatot Oy

"Kun saimme tietää, että määräykset täyttävä kateruuvi oli kehitetty, halusimme sen heti käyttöömme. Hienoa, että Suomessa kehitetään ja myös valmistetaan tällaisia rakentamisen laatua parantavia tuotteita.”

- Markku Kamula