OmaKatto

OmaKatto on Kattotutkan tarjoama kattopalvelu pientaloihin. Kattotutka Oy on jo 25 vuoden, yli 15 000 kattotarkastuksen ja yli 50 000 kattotyön kokemuksella yksi kattoalan pioneereista Suomessa. Valtakunnallisesti 11 toimipisteen kautta toimiva kotimainen perheyritys työllistää yli 250 kattoalan ammattilaista ja on Tilaajavastuu-palvelun Luotettava Kumppani sekä RALA-sertifioitu. Yritys kuuluu myös Isännöintiliiton Palveluverkostoon. Jatkuvasti kehittyvän kattoalan edelläkävijän tavoite on olla jokaisen asiakkaan Vesikaton Luotettava Kumppani.

OmaKatto tekee pientalojen kattoremontit, katonkorotukset, kattojen täsmäkorjaukset, kattopinnoitukset sekä sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennukset ympäri Suomen.

”OmaKatto-palvelussa tuomme koko Kattotutkan 25 vuoden kokemuksen ja osaamisen tarjolle myös pientaloasiakkaille. Me panostamme kaikissa työkohteissamme ennen kaikkea huolelliseen työnjälkeen ja materiaalien ensiluokkaiseen laatuun. Tästä syystä KINGI kateruuvit ovat meidän valintamme pientalojen katoille! Niiden täsmällinen ja tehokas asennus parantaa työnjälkeä entisestään ja ruostumattomuustakuu tuo lisäturvaa niin meille kuin asiakkaillemmekin”, kertoo OmaKaton toimialajohtaja Aarne Määttä.

”OmaKatto (Kattotutka) on kattoalan innovatiivinen edelläkävijä Suomessa ja yhteistyö heidän kanssaan merkitsee meille todella paljon. Kotimaisten kolmikerrospinnoitettujen KINGI kateruuvien avulla OmaKatto voi nyt myöntää jo ennestään laajojen asennus- ja materiaalitakuidensa lisäksi jopa 50 vuoden takuun peltikaton ruuveille. Uskomme, että sitä arvostaa moni pientalon kattoremontin tilaaja, Kingin Jari Lehtola kommentoi.

www.omakatto.fi