Hämeen Laaturemontti Oy

Hämeen Laaturemontti

Hämeen Laaturemontti on ensimmäinen saneerausalan yritys, jonka laatujärjestelmän Inspecta on sertifioinut ISO 9001 -järjestelmän uuden version mukaisesti. Sertifiointi koskee yrityksen kaikkia Suomen toimintoja.

Hämeen Laaturemontin toiminta alkoi vuonna 1993 Pirkanmaalta ja on laajentunut kovan kysynnän vuoksi ympäri Suomen. Yritys työllistää nykyään yli 250 kattoalan ammattilaista ja tekee yli 5000 kattoremonttia vuodessa. Se on Isännöintiliiton jäsenyritys, RALA-pätevä remonttifirma sekä mukana tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmassa. Lisäksi Laaturemontille on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus ja suomalaisesta työstä kertova Avainlipputunnus.

”Olemme olleet Kingin asiakkaana jo kesäkuusta 2015 alkaen. Yhteistyön alussa osallistuimme Kingin tuotekehitykseen tekemällä kentällä erilaisia testejä. Saadun palautteen pohjalta syntyi kateruuvien lippulaiva, KINGI® kateruuvi. Voimme rehellisesti todeta, että KINGI® kateruuvin asennettavuus on ylivoimainen. Yhteistyö Kingin kanssa on osoittanut, että suomalaista laatua tehdään sydämellä ja täsmällisyydellä”, Hämeen Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kommentoi.

”Hämeen Laaturemontti on muokannut kattoasennus-toimialaa ripeällä ja asiakaslähtöisellä toiminnallaan. Olemme tehneet läheistä yhteistyötä alusta alkaen ja vuosisopimusasiakkuus oli heille luonteva valinta. Nyt he voivat tarjota takuuvarmasti pitkäikäisiä kattoremontteja KINGI® kateruuvilla”, Kingin Jari Lehtola kommentoi.

Ripeistä remonteista tunnettu yritys tekee kuntokartoituksen ja korjaussuunnitelman pohjalta kattoremontin keskimäärin kahdessa päivässä. Kimmo Riihimäki palkittiin vuonna 2011 Pirkanmaan Vuoden yrittäjäpalkinnolla.

www.laaturemontti.fi